Connect with us

Actualitate

Un polițist de frontieră infectat cu COVID-19 recurge la un gest șocant!

Published

on

Un poliţist de frontieră, în vârstă de 43 de ani, din comuna Berezeni, județul Vaslui, a fost găsit luni în propria locuinţă, în stare de inconştienţă în pat, cu o rană în zona gâtului, iar lângă el se afla un flex pornit.

Potrivit anchetatorilor sora agentului a sunat la 112 și a anunţat că bărbatul s-a sinucis. Vameșul locuia în aceeaşi curte cu părinţii săi, iar luni, 23 noiembrie, urma să plece cu o rudă să vândă nişte animale.

Văzând că nu răspunde la uşă, membrii familiei au intrat în casă și l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge, pe pat, prezentând o plagă tăiată la nivelul gâtului. Alături de el era căzut pe podea un flex, care se afla în stare de funcţiune. Cadrele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea victimei, constatând doar decesul.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui au deschis o anchetă în cazul morţii agentului de frontieră din cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Berezeni. În urma cercetărilor efectuate, reprezentanţii IPJ Vaslui anunţă că „nu sunt suspiciuni în privinţa decesului”, conturându-se ipoteza sinuciderii.

Potrivit anchetatorilor, poliţistul de frontieră fusese diagnosticat cu COVID, însă în urma bolii a rămas cu o depresie profundă, pentru care urma tratament medicamentos.

Copyright © 2019 AT Video Creations