Connect with us

Actualitate

Un nou atac al urșilor, autoritățile avertizează populația

Published

on

Urșii își fac apariția din ce în ce mai des în localități pentru a căuta hrană, după defrișarea mai multor păduri din țară. Ultimul atac s-a produs chiar miercuri, într-o comună din Harghita. Bărbatul rănit grav a fost dus de urgență la spital.

Bărbatul de 63 de ani a fost mușcat de urs în zona brațelor și a abdomenului. El a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, scrie realitateadeharghita.net.

„Viața umană este încă în pericol. Problema ursilor așteaptă încă să fie rezolvată în județul Harghita și în tot mai multe județe din România pe măsură ce populația crește exponențial. Trebuie să o menținem pe ordinea de zi și să fie luate decizii importante. Este necesară prevenirea centrată pe oameni. Reducerea birocrației și compensarea imediată, compensarea vieților umane, delegarea tuturor deciziilor care pot fi luate la nivel local și județean. Victima în vârstă de 63 de ani a fost rănită la braț și abdomen. Serviciul județean de ambulanță a transportat în acest moment la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc”, a anunțat Csaba Borboly.

Copyright © 2019 AT Video Creations