Connect with us

Actualitate

Un jandarm de la centrala nucleară de la Cernavodă s-a împuşcat. Bărbatul este în comă

Published

on

Un jandarm s-a împușcat, marți dimineață, în timp ce se afla la post, la paza centralei nucleare de la Cernavodă. Pacientul este în comă şi a fost intubat de medicul de pe elicopterul SMURD, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

,,Este vorba despre un coleg de-al nostru, care din primele informații se pare că a avut o tentativă de suicid. A fost ridicat de ambulanță, iar cazul va fi preluat de către Unitatea de Parchet competentă”, a transmis colonelul Nicolae Dan, purtător de cuvânt la Unitatea Specială de Jandarmi Cernavodă, citat de Ziua de Constanţa.

,,Am fost solicitați să intervenim la o persoană rănită. La fața locului sunt alocate un echipaj de prim-ajutor, elicopterul SMURD și o mașină de stingere”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

,,În această dimineaţă, un jandarm din cadrul Unităţii Speciale de Pază Cernavodă, care intrase în serviciul de pază, s-a autorănit executând un foc cu armamentul din dotare, în zona capului. De urgenţă, după acest incident, la ora 07:47, a fost transmis primul apel către serviciile de specialitate. Subofiţerul a fost preluat de către un elicopter SMURD şi transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor.”, a transmis Jandarmeria.

Foto: CNE

Copyright © 2019 AT Video Creations