ULTIMA ORĂ: Panică printre călători! Metrou în flăcări, între stațiile Piața Romană și Piața Universității

  Bulevardul Magheru, paralizat marți dimineață de zeci de ambulanțe! O garnitură de metrou a luat foc între stația Piața Romană și Piața Universității din Capitală.

  Călătorii aflați în metrou au intrat în panică. Planul roșu de intervenție a fost activat, potrivit ISU București-Ilfov.

  Stația de metrou Piața Universității a fost închisă. Oamenii nu mai sunt lăsați să coboare în subteran.

  „Degajare de fum în subteran la stația de metrou Piața Romană. În acest moment se realizează evacuarea călătorilor. A fost realizată deconectarea de la alimentarea cu energie electrică. Nu sunt victime. Acționează 8 autospeciale de stingere, SMURD, Detașamentul Special de Salvatori”, a transmis ISU.

  „În urma informațiilor furnizate de dispeceratul Metrorex, este vorba de un incendiu produs la o ramă de metrou care are o defecțiune tehnică. Nu există flacără deschisă, doar degajări de fum. Se procedează la evacuarea călătorilor din rama de metrou.

  Metroul este pe tunel, la o distanță de aprox. 20-30 m de peron. Din datele furnizate nu sunt victime. A fost întreruptă alimentarea cu energie electrică. Echipajele din cadrul ISUBIF sunt amplasate în zona stațiilor de metrou Romană, Universitate și Piața Victoriei”, arată primul comunicat oficial în acest caz.

  Din ultimele informații, s-a reușit evacuarea tuturor persoanelor din subteran. De asemenea, nu există victime, a declarat de la fața locului Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

  ULTIMA ORĂ: Panică printre călători: Metrou în flăcări, între stațiile Piața Romană și Piața Universității
  ULTIMA ORĂ: Panică printre călători: Metrou în flăcări, între stațiile Piața Romană și Piața Universității

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI