Connect with us

Actualitate

Transparenţă autentică marca Vlad Voiculescu: Post în Ministerul Sănătăţii, obţinut de… un număr de dosar

Published

on

Un post de director gradul II la Direcţia Resurse Umane din cadrul Ministerului Sănătăţii a fost obţinut de un număr de dosar. Iar postul a fost ocupat fără concurs. Au participat şase candidaţi, dintre care numele unuia a fost ţinut la secret în documentele oficiale ale ministerului. În locul numelui, a apărut un număr de dosar. De altfel, numărul a fost şi cel care a obţinut postul.

Foto: Victor Ciutacu

Copii ale documentelor oficiale ale Ministerului Sănătăţii, privind ocuparea postului de direct al Direcţiei Resurse Umane, au fost prezentate de jurnalistul Victor Ciutacu.

Foto: Victor Ciutacu

,,La ministerul Transparenţei, sub ocârmuirea Transparentului Magician, s-a organizat un concurs Transparent pentru şefia cadrelor. Au participat nişte oameni şi UN DOSAR. A câştigat DOSARUL; cu şină, sper. Şi pe ăsta v-au oprit securiştii să-l daţi publicităţii, Transparenţilor? Sau şefii de reţea sunt anonimi?
P.S. Informaţia asta NU o s-o vedeţi la partenerii media ai sectei ,,Martorii lui Vlăduţ”, ăia care se ceartă cu rujatul Gheorghiţă că l-a denunţat pe Magician.”, a scris Victor Ciutacu.

Copyright © 2019 AT Video Creations