Connect with us

Actualitate

Transfăgărăşanul se închide

Published

on

De luni, 25 octombrie, circulația rutieră va fi închisă pe DN 7C (Transfăgărășan), de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă), informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Comisia de Revizuire Specială din cadrul CNAIR a adoptat măsura conform Normativului privind circulația rutieră pe drumurile montane, DN 7C și DN 67C „ind AND 615-2020”, care prevede oprirea circulației pe Transfăgărășan.

Acest normativ reglementează unitar circulația rutieră pe DN 7C și DN 67C în vederea asigurării viabilității acestora prin prisma condițiilor meteorologice, climatice, altitudinii la care sunt situate și a caracteristicilor tehnice ale acestor drumuri montane. Sectorul de drum închis circulației va fi semnalizat corespunzător.

„Reamintim că din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei și zăpadă), pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au decis ca circulația autovehiculelor să se mențină închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800)”, subliniază reprezentanții CNAIR.

Copyright © 2019 AT Video Creations