Tragedie în Teleorman: O adolescentă a murit și alți tineri au fost răniți grav, după ce au fost loviți de tren

  O fată de 15 ani a murit şi patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani, au fost răniţi, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren în judeţul Teleorman.

  ISU Teleorman a intervenit, miercuri dimineaţă, la un accident la trecerea de nivel de cale ferată din comuna Botoroaga, sat Valea Cireşului, între o locomotivă şi un autoturism.

  „La sosirea echipajelor de pompieri, patru dintre cei cinci pasageri ai autoturismului erau încarceraţi, aceştia fiind scoşi de salvatori cu ajutorul echipamentelor de descarcerare şi predaţi echipajelor medicale”, a transmis ISU Teleorman.

  Alți patru tineri au fost grav răniți

  În urma accidentului patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani, au fost răniţi.

  Ei au fost preluaţi şi transportaţi de echipajele medicale la Unitatea Primiri Urgenţe Alexandria.

  Este vorba despre o tânără, conducătorul auto, de aproximativ 19 de ani, cu traumatisme minore, conştientă şi cooperantă, un băiat de 15 ani, cu traumatisme la nivelul membrelor şi toracelui, conştient şi el, dar şi despre un tânăr de 20 de ani, cu traumatism cranian, la fel conştient şi cooperant.

  De asemenea o tânără de 20 de ani, inconştientă, a fost preluată de un echipaj SAJ cu medic şi transportată la UPU Alexandria.

  „Din păcate, o minoră, de aproximativ 15 ani, a fost declarată decedată de un echipaj SAJ, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa”, a mai transmis sursa citată.

  Poliţiştii încearcă să stabilească împrejurările producerii accidentului.

  Sursa foto: stiripesurse.ro

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI