Tragedie în familia lui Cristiano Ronaldo. Unul dintre gemenii săi a murit la naștere!

  Cristiano Ronaldo (37 de ani), fotbalist de renume mondial, împreună cu partenera sa de viață, au anunțat decesul unuia dintre gemenii lor nou-născuți.

  Băiatul, pe care tocmai îl născuse Georgina, a murit imediat după naștere. Lusitanul a precizat că fata este în regulă, dar a cerut ca pentru momentul dat să i se asigure liniștea pentru a trece peste această grea încercare.

  Ei au transmis că sunt „devastați” de pierderea fiului lor subliniind că resimt „cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte”.

  „Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru s-a stins din viață. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire”, se arată în mesajul emoționant transmis duminică pe Instagram.

  Postarea, semnată de starul de la Manchester United și partenera sa Georgina Rodriguez, a continuat:

  „Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul lor de specialitate. Suntem cu toții devastați de această pierdere și vă rugăm să ne păstrați intimitatea în aceste momente foarte dificile”, relatează news.sky.com.

  Sursa foto: puthiyathalaimurai.com

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI