Connect with us

Actualitate

Topul Forbes privind cei mai bogați fotbaliști

Published

on

Conform topului realizat de revista americană „Forbes”, vedeta argentiniană a Barcelonei, Lionel Messi a câștigat cei mai mulți bani în ultimul an, în vreme ce Cristiano Ronaldo s-a clasat, de această dată, pe locul al doilea. Messi l-a depășit în top pe Ronaldo, după ce a încasat suma de 126 milioane de dolari dintre care 92 de milioane au provenit din salariul primit de la club, iar restul de 34 de milioane de dolari au provenit din sponsorizări.

Leo Messi a fost la un pas să se despartă de clubul care l-a consacrat, Barcelona, din cauza neînțelegerilor cu conducerea. În cele din urmă el a fost nevoit să renunțe din cauza clauzei de reziliere în valoare de 700 de milioane de dolari, la clubul catalan nu a dorit să renunțe. Vedeta argentiniană și-a prelungit contractul pentru încă un an, iar toată lumea așteaptă să vadă ce turnură va lua cariera sa anul viitor.

Portughezul Cristiano Ronaldo s-a mulțumit cu locul 2 în top, câștigând 117 milioane de dolari. El a încasat un salariu de 70 de milioane de dolari de la Juventus Torino, clubul la care evoluează, iar de la sponsori a primit alte 47 de milioane de dolari. Deși Messi este cel mai bogat în dolari, Ronaldo rămâne cel mai popular fotbalist cu peste 450 de milioane de fani pe rețelele de socializare.

Topul Forbes îl mai include pe Neymar, de la Paris Saint-Germain, ce are venituri totale de 96 de milioane de dolari, din care 78 de milioane provin din salariul primit la club, iar 18 milioane de dolari din sponsorizări. Locul al patrulea în top este ocupat de Kylian Mbappe care e considerat starul noii generații. Suma pe care o încasează pe sezon este de 42 de milioane de dolari.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations