Connect with us

Actualitate

Toate vehiculele STB, pe traseu, pentru a prelua călătorii abandonaţi de Metrorex

Published

on

Societatea de Transport Bucureşti a scos pe trasee toate vehiculele disponibile. STB a chemat de acasă personalul care era în timpul liber, iar vehiculele care trebuie să se retragă la depou îşi vor continua activitatea. Toate aceste măsuri au fost luate pentru a prelua călătorii care nu au mai putut circula cu metroul, din cauza protestului sindicaliştilor. Anunţul cu acţiunile suplimentare ale STB a fost făcut de viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu, într-o postare pe o reţea de socializare.

Viceprimarul a precizat că Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov a dispus ca autobuzele să își reia circulația pe anumite tronsoane și pe liniile de tramvai. Astfel, va creşte viteza fluxului de transport public de călători.

,,Societatea de Transport București este alături de bucureșteni!
STB a suplimentat capacitatea de transport, având în vedere protestul spontan al angajaților Metrorex.
Au fost scoase în traseu toate vehiculele disponibile, personalul a fost chemat din timpul liber, iar vehiculele programate să se retragă își vor continua activitatea pentru a încerca să fluidizeze traficul în orele de vârf.
În plus, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov a dispus, în această dimineață, ca autobuzele să își reia circulația pe anumite tronsoane și pe liniile de tramvai, pentru creșterea vitezei pe fluxul de transport public de călători.”, a scris viceprimarul Stelian Bujduveanu pe Facebook.

Citeşte şi Grevă la metrou! Sindicaliștii au împiedicat trenurile să plece pe traseu. Acțiunea din subteran a provocat haos în traficul bucureștean

Foto: facebook.com / Stelian Bujduveanu

Copyright © 2019 AT Video Creations