Connect with us

Actualitate

Toate spitalele din București sunt obligate să preia pacienții cu COVID-19

Published

on

Toate spitalele din Capitală trebuie să se reorganizeze astfel încât să creeze circuite pentru internarea pacienților COVID-19 pozitivi. Solicitarea a fost transmisă spitalelor, de Direcția Generală de Sănătate Publică a Municipiului București (DGSPMB).

 „Urmare a situației epidemiologice existente create de evoluția pandemiei COVID-19 și a numărului insuficient de paturi dedicate pacienților pozitivi cu virusul SARS-CoV-2 din cadrul unităților sanitare de fază I, fază II și suport COVID-19, să solicităm să întreprindeți cu celeritate demersurile necesare pentru reorganizarea unităților sanitare cu paturi aflate în subordinea dumneavoastră în vederea creării unor circuite pentru internarea pacienților COVID-19 pozitivi cu respectarea tuturor prevederilor legale în vigoare”, au transmis reprezentanții DGSPMB către spitale.

Potrivit acestora, este nevoie stringentă de mărirea capacității de tratament COVID-19, în contextul măririi progresive a ratei de incidență cumulată la 14 zile, care, marți, era de 2,69 la mia de locuitori, în Capitală.

Copyright © 2019 AT Video Creations