Connect with us

Actualitate

Tablete,rechizite și gratuități pentru copiii din Sectorul 5:Împreună trece peste orice greutate!

Published

on

Emisiunea „Ora Primarul” din data de 11 septembrie a fost susținută dintr-un cadru diferit. Edilul Sectorului 5, Daniel Florea, a fost prezent la „Școala Gimnazială 280” pentru a pune accent pe educație.
„Dorim să le asigurăm tuturor elevilor din sector cele mai bune condiții pentru a putea face cursurile în siguranță, atât de acasă, cât și din clase”, a declarat Daniel Florea.
De asemenea, primarul a adus în prim plan și faptul că Guvernul a plasat strategic pe umerii autorităților locale redeschiderea școlilor:„tot ei se lăudau că vor spijini școlile cu tablete și materiale igienico-sanitare, lucru ce nu s-a întâmplat. Cu toate acestea primarii trebuie să se asigure că procesul educațional se va desfășura în condiții optime”, a decla-rat primarul Florea.
Deși, a avut numeroase piedici edilul din 5 a reușit să pună în practică proiecte bune și de ipact:„ doresc să vă informez că toate cele 900 de clase din sector vor fi dotate, până la sfârșitul lunii octombrie,cu tablă inteligentă, computer,sistem de video conferință, acces gratuit, pe doi ani, la platforma educațională Adservio și conexiune la internet de mare viteză, gratuit, pe o perioadă de 2 ani, pentru fiecare elev”.
Surprizele primarului pentru elevi nu se opresc aici, el asigurându-se că elevii vor avea parte și de rechizite pentru noul an școlar :„am pregătit rechizitele pentru elevi! 33.000 de copii vor primi gratuit aceste rechizite, așa cum au primit în fiecare an. Un lucru foarte im-portant vreau să subliniez, fiecare clasă a fost dotată cu câte un nebulizator asta odată, pe de altă parte toți elevii și profesorii din Sectorul 5 vor primi tablete inteligente pentru 2 ani”, conchide Daniel Florea.

Copyright © 2019 AT Video Creations