Connect with us

Actualitate

SURSE: PSD se pregătește de moțiune de cenzură în frunte cu Iordache

Published

on

Informația a apărut după ce Florin Iordache, zis Ciordache, a fost văzut la o ședință restrânsă în biroul lui Marcel Ciolacu. Se pare că Iordache a rămas un om de bază și al noii conduceri a PSD. Potrivit surselor, în biroul lui Marcel Ciolacu, pun la cale moțiunea de cenzură.

Deputatul PSD Florin Iordache este prezent, în această dimineață, în biroul președintelui Marcel Ciolacu, unde se pune la cale strategia PSD pentru următoarea perioadă. Iordache participă la o ședință restrânsă a conducerii PSD, în biroul de la Camera Deputaților al lui Marcel Ciolacu. PSD-iștii discută despre o eventuală sesiune extraordinară a Parlamentului și despre moțiunea de cenzură, pe care vor să o introducă în luna februarie. Paul Stănescu a anunțat chiar duminică, la Călărași, că acesta nu se va regăsi în „fotografia” de după Congresul PSD. Apoi, s-a răzgândit.

Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au sugerat că „personajele cu probleme de imagine” precum Marian Oprișan și Florin Iordache nu se vor mai regăsi în prima linie a partidului.

Copyright © 2019 AT Video Creations