Connect with us

Actualitate

SURSE Ministrul Sănătății, Victor Costache, urmează să fie demis din funcție

Published

on

Ministrul Sănătății, Victor Costache, ar putea fi demis din funcție după ce a declarat ieri că toți bucureștenii vor fi testați de coronavirus. Potrivit acestora, anunțul va fi făcut de premierul Ludovic Orban, la 10:30.

Costache a declarat miercuri pentru Știrile ProTV, că întreaga populație a Bucureștilor va fi testată pentru coronavirus, echipe medicale urmând să meargă din ușă în ușă pentru a-i testa pe locuitorii Capitalei.

”Am avizat un parteneriat și un program care va demara rapid. Vrem să se testeze toată populația Bucureștiului printr-o serie de echipe care vor merge door to door (din ușă în ușă- n.red.), după modelul Coreei de Sud. Este foarte important să facem milioane de teste. Până la sfârșitul săptămânii, vom avea încă 200.000 de teste. Am pornit cu un singur centru de testare în ianuarie și acum avem cel puțin 20 și vrem să avem 1-2 la nivel județean”, a declarat ministrul Sănătății, Victor Costache.

Ministrul Victor Costache a precizat că pacienții diagnosticați cu COVID-19 vor fi tratați în spitale exclusiv dedidate combaterii epidemii.

Copyright © 2019 AT Video Creations