Connect with us

Actualitate

Spitalul din Piatra Neamţ va avea din nou secţie ATI. Se construieşte din donaţii, cu ajutorul Asociaţiei Dăruieşte Viaţă

Published

on

Asociaţia Dăruieşte Viaţă demarează lucrările la Spitalul Modular 2 de la Piatra Neamţ. Unitatea medicală va funcţiona în regim de secţie ATI. Construcţia spitalului va costa aproximativ 2 mil. de euro, iar dotarea va trebui făcută de statul român.

,,Montarea efectivă va dura, probabil, trei luni. Vom avea un spital care va avea tot ce trebuie, astfel încât pacienții să poată fi tratați în siguranță și la standardele din acest secol. Vom avea o centrală de tratare a aerului, sistem de prevenție a incendiilor cu alarmare. Statul român va trebui să echipeze acest spital pentru că, totuși, noi suntem doar un ONG și nu avem posibilitatea să cumpărăm toate echipamentele.” – Oana Gheorghiu, fondatoare Asociaţia ,,Dăruieşte viaţă”

Spitalul Modular ATI din Piatra Neamţ va avea 3 saloane şi un total de 18 paturi, plus o rezervă de tip izolator şi spaţii pentru medici şi pacienţi.

Se pot face în continuare donaţii pentru acest spital, în contul Asociaţiei ,,Dăruieşte viaţă”, cu un sms cu textul NEAMT la numărul 8826 sau pe site-ul asociaţiei, la secţiunea dedicată proiectului.

Foto: Asociaţia Dăruieşte Viaţă

Copyright © 2019 AT Video Creations