Sorin Oprescu a ieșit din închisoare: Nu vreau să mor!

  Sorin Oprescu a ieșit din închisoare, miercuri seara, după ce a achitat cauțiunea de 5.000 de euro. Fostul primar trebuie să se prezinte la poliție de două ori pe lună.

  „Nu vreau să mor, pentru că dacă aș ajunge în România, toate căile de atac vor fi aprobate post-mortem. Nu vreau să mor. Eu vreau să trăiesc măcar până în momentul în care pot să demonstrez că nu sunt vinovat şi nu am făcut altceva decât să plătesc din punct de vedere politic anii 2015 şi zăpăceala furibundă încât să dispară tot ce înseamnă clasa politică la momentul respectiv. Este o modalitate pe care eu nu o să o pot să o înțeleg, este o modalitate nemernică să poţi să acuzi oamenii de lucruri pe care nu le-au făcut.

  Vreau să-mi petrec liniștit zilele pe care le mai am. Când a venit Poliția din Grecia, eram acasă, în apartamentul din Grecia. Am fost șocat, pentru că nu am fugit, nu m-am ascuns. Pentru ce să fug? Am trăit cu speranța că se dorește să se afle adevărul. S-a vrut altceva, cu tot felul de regii, cu copy – paste făcut după textul făcut de Camelia Bogdan.

  Eu trăiam cu impresia că o să mi se facă dreptate. Mulțumesc sincer judecătorilor greci că s-au aplecat pe cazul asta și așteaptă o serie întreagă de lămuriri. Din punct de vedere psihic am rămas același. Am cinci nepoți. Nu am de gând să plec până când nu o să rămână așa cum spun judecătorii români. Eu sper să mi se facă dreptate”, a spus Sorin Oprescu, miercuri seara, la un post TV.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI