Șoferița din Iași care a omorât 4 muncitori a fost arestată preventiv

  Șoferița din Iași care a omorât 4 muncitori a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Femeia este cercetată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului. Alte 4 persoane rănite în teribilul accident sunt în stare gravă la spital.  Femeia ar fi ieșit “la o bere”, cu prietenele, chiar după tragedia pe care a provocat-o, conform realitatea.net.

  Între timp, în presa locală au apărut și imagini de pe camerele de supraveghere care demonstrează viteaza nepermis de mare cu care circula femeia, mai ales că se afla și sub influența alcoolului.

  După ce a fost scoasă cu greu dintre fiarele contorsionate ale maşinii, șoferița a fost transportată la spital, apoi a plecat. A fost găsită de către poliţişti, după multe ore de căutări, într-un centru comercial, potrivit Ziarul de Iași. 

  Femeia ar fi condus cu aproape 160 km/h pe unele porțiuni. Într-o curbă, bolidul a lovit bordura, apoi s-a izbit de colțul unei case și a ricoșat într-un grup de muncitori care făceau reparații stradale. 4 oameni au murit, iar alți 4 au fost grav răniți. Singurul care a scăpat nevătămat a fost șoferul unui vehicul de intervenții, care nu se afla în grupul respectiv.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI