ȘOCANT! O femeie și-a omorât soțul în bătaie, cu pumnii

  Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Plopiş, și-a găsit sfârșitul după ce a fost luat la pumni de soția sa. Femeia i-ar fi aplicat mai multe lovituri în torace şi abdomen. Omul ar fi decedat la domiciliu, în data de 14 iunie, a anunțat, marți, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

  Agresoarea a fost arestată pentru infracţiunea de violenţă în familie.

  În urma examinării cadavrului au fost identificate pe acesta mai multe escoriaţii şi echimoze, se arată în comunicatul poliției.

  Întrucât existau suspiciuni cu privire la cauza şi împrejurările în care s-a produs decesul, cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Zalău, în vederea efectuării necropsiei.

  „În urma concluziilor preliminare, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit în urma unor leziuni interne. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, care în urma probatoriului administrat, a stabilit faptul că, în data de 14 iunie, pe fondul unor neînţelegeri, o femeie, în vârstă de 55 de ani (soţia victimei), i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnii în zona toracică şi abdominală, provocându-i leziuni interne, care au dus la decesul acestuia”, se arată în informarea menţionată.

  Procurorul de caz a dispus reţinerea femeii, pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus, în 16 iunie, arestarea preventivă a acesteia, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

  Sursa foto: monitoruldevrancea.ro

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI