ȘOC Tragedie în Elveția: Atacator împușcat mortal de poliție

ȘOC Tragedie în Elveția: Atacator împușcat mortal de poliție

de Alina T
0 comment
Elveția

Joi seară, în Elveția, autorul luării de ostatici dintr-un tren a fost rănit mortal în timpul atacului. Persoanele luate ostatice au fost eliberate nevătămate. Agresorul, un “solicitant de azil” iranian în vârstă de 32 de ani, înarmat cu un topor și un cuțit și vorbind farsi și engleză, a fost împușcat mortal de un polițist în timp ce se îndrepta rapid cu toporul spre ostatici.

În acest stadiu al anchetei, motivațiile autorului nu sunt cunoscute. Întrebările privind posibile legături cu războiul dintre Israel și Hamas nu au primit comentarii în etapa actuală a investigației.

Citește și despre Gabriela Firea, sfătuită să renunțe la Primărie: “Doresc să Muncesc, nu să Avansez Politic”

Luarea de ostatici a început joi în jurul orelor 18:35 și s-a încheiat în jurul orelor 22:30. Agresorul a forțat mecanicul trenului să părăsească postul și să se alăture celorlalți pasageri, alertând ulterior poliția. Negocierile au avut loc și prin mesaje Whatsapp și cu un interpret vorbitor de farsi. Autoritățile au decis în cele din urmă să acționeze, intervenind în jurul orelor 22:15.  Procurorii din Elveția au deschis o anchetă penală în acest caz.

Sursă foto Digi24

You may also like

Lasă un comentariu

RPTV - Sursa ta de stiri de incredere.

Copyright © 2023 RPTV