Connect with us

Mobile

Simona Halep trece în turul secund la US Open 2019. Cu cine se duelează mai departe

Published

on

Simona Halep reuşeşte prima victorie în trei ani la US Open, 6-3, 3-6, 6-2, cu Nicole Gibbs, în turul 1 la US Open 2019, după un meci cu faze excelente de joc, dar şi o cădere evidentă în setul secund, în care greşelile ei neforţate (22 la număr) şi un joc extrem de energic al americancei de pe locul 135 mondial au complicat o ecuaţie ce părea deja rezolvată, conform mediafax.

Halep a convins cu o deplasare bună în teren şi o dreaptă bine calibrată în primul set, apoi – cu o resetare totală a jocului, a tonusului şi a atitudinii, într-un decisiv în care, din nou, a fost forţa dominantă.

Campioana de la Wimbledon şi-a trecut în cont victoria cu numărul 40 în sezon şi va înfrunta în turul secund o altă americancă, Taylor Townsend (116 WTA), învingătoare tot în set decisiv, cu 3-6, 6-3, 6-2, în faţa Katerynei Kozlova (Ucraina, 76 WTA).

Simona Halep a învins-o clar în toate cele trei meciuri directe pe Townsend, fără să piardă vreun set, cel mai recent duel, din acest an, de la Miami, revenindu-i Simonei cu 6-1, 6-3.

Copyright © 2019 AT Video Creations