Simona Halep este îngrijorată de războiul din Ucraina

  Halep este îngrijorată de invazia Rusiei în Ucraina. Fostul lider mondial a recunoscut  că ‘situația este dificilă nu doar în lumea tenisului, ci peste tot’. După ce a ajuns în turul 2 al turneului de la Madrid, unde o va întâlni pe Paula Badosa, din Spania, Simona declară că stresul constant generează accidentări.

  ‘Toată lumea este îngrijorată de ceea ce se întâmplă, suntem cu toții obosiți. Acum situația este dificilă nu doar în lumea tenisului, ci peste tot. Oamenii suferă, situația este destul de dificilă. Pe fondul tuturor acestor lucruri, este dificil pentru noi să arătăm un joc stabil. Iar stresul constant generează accidentări. La un moment dat, mi-am dat seama că tenisul nu este atât de important în comparație cu tot ceea ce se întâmplă în lume. La începutul pandemiei, am fost foarte speriată, în situația actuală la fel. Dar nu o putem controla. Problemele actuale sunt mai importante decât orice altceva, dar ar trebui să fim recunoscători că putem face ceea ce ne place și că putem câștiga’, a spus Simona Halep.

  De asemenea, Simona halep a avut o poziție fermă în ceea ce priveșt einterzicerea jucătorilor ruși și bieloruși de la Wimbledon.

  “Nu vreau să vorbesc despre politică, pentru că în opinia mea este politică. Tenisul este un sport individual și, după părerea mea, sportivi nu au nicio vină. E o decizie grea. Sunt sigură că nu a fost o hotărâre ușor de luat”, a precizat Halep.

   

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI