Silvio Berlusconi, în vârstă de 85 de ani, „nuntă simbolică” cu iubita sa de 32 de ani

  Fostul premier italian, Silvio Berlusconi, a avut parte de un eveniment deosebit în viața sa, după ce a organizat o ”nuntă simbolică” în valoare de 400.000 de euro pentru iubita sa, Marta Fascina, deputata în vârstă de 32 de ani.

  Politicianul în vârstă de 85 de ani s-a bucurat de un „festival al iubirii” fastuos alături de aceasta.

  Cei doi au o relație încă de la începutul anului 2020, după ce deputata i-a câștigat inima trimițându-i scrisori care l-au încântat atât de tare încât și-a părăsit iubita cu care era de 12 ani.

  În ciuda faptului că nu a fost o ceremonie oficială, Marta a arătat tot timpul ca o ”mireasă îmbujorată” de emoție. Ea a purtat o rochie albă Antonio Riva, lungă până la podea, din dantelă franțuzească, cu o trenă de 3,5 m lungime.

  Planificatorul de nunți de lux Illy Goodall a estimat că rochia ar fi costa până la 20.000 de euro. Pe de altă parte, Silvio a optat pentru un costum Armani.

  Se spune că cei cinci copii adulți ai lui Berlusconi sunt nemulțumiți de intenția tatălui lor de a se căsători cu Marta, care i-ar fi oferit ocazia să pună mâna pe o parte din averea lui Berlusconi de peste 5 miliarde de lire sterline.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI