Connect with us

Actualitate

Șerban Nicolae: Minciunile lui sunt declarații politice

Published

on

Senatorul PSD Șerban Nicolae a dat, miercuri, o noua definiție miciunilor. Senatorul PSD a spus la audierea ministrului propus pentru Sănătate, Victor Costache, după ce a fost prins cu minciuna, că el face „declarații cu caracter politic”.

Șerban Nicolae a susținut că în locul lui Mircea Beuran a fost numit ca șef al secției chirurgie de la Spitalul Floreasca un medic care este soțul unei consiliere a președintelui Iohannis. Când Costache i-a atras atenția că răspândește informații false, Nicolae a replicat enervat că el face „declarații cu caracter politic”.

”A fost o fatalitate și bănuiesc că cu totul întâmplător, singurul pe care l-a găsit managerul spitalului să-l pună în funcție cu caracter interimar era soțul unei consiliere proaspăt numită la Palatul Cotroceni”, a spus Șervan Nicolae.

În replică, ministrul a spus: ”Iar aveți o informație eronată, nu este soțul doamnei consilier în locul domnului Beuran, vă rog frumos să nu răspândiți informații false la această audiere”.

Șerban Nicolae a insistat până s-a făcut de râs. ”Nu răspândesc niciun fel de informație falsă, fiind în Parlament să știți că declarațiile mele au caracter politic”.

Copyright © 2019 AT Video Creations