Connect with us

Actualitate

Senatorul,Vergil Chițac, iese la atac!

Published

on

Senatorul Vergil Chiţac, candidatul PNL la primăria Constanţa iese la atac. Liberalul arată că Decebal Făgădău, actualul primar pesedist al Constanţei, vinde oraşul bucuată cu bucată. Continuă o moştenire lăsată de Radu Mazăre, afirmă Vergil Chiţac într-o postare pe facebook.

„Toată lumea știe că actualul primar nu face altceva decât să continue să vândă orașul bucată cu bucată, îndeplinind astfel misiunea predecesorului și, totodată, idolului său. Într-o singură ședință a Consiliului Local, cea din 30 iunie, ni s-a atras atenția că s-au vândut ilicit trei terenuri. În două dintre cazuri, terenurile sunt vândute direct, deci nici măcar în cadrul unei licitații! Vânzarea trebuie să se realizeze – CEL MULT – în interesul public, al comunității, nu ca să-și facă hoteluri sau blocuri prietenii primarului”, scrie Vergil Chiţac, candidatul PNL la Primăria Constanţei.

De asemenea, senatorul liberal mai spune că beneficiarii sunt fiul unui fost consilier judeţean şi doi oameni de afaceri care vor să îşi construiască hoteluri chiar pe plajă.

„22 de metri pătraţi în Mamaia, beneficiar fiind un domn Cuşu care deține un chioșc chiar în buza plajei. Argumentația ar fi că cei 22 mp ar fi singura cale de acces la chioșc. Ciudat cum, brusc, după 30 de ani, a apărut o astfel de problemă. În realitate, domnul Cușu se pregătește să ridice chiar pe plajă un hotel cu 4 etaje, iar cei 22 mp îi sunt necesari pentru a avea un etaj în plus!
79 de metri pătarţi pe strada Pescarilor 35A, către domnul Pufleanu. Precum în primul caz, și aici ar putea fi amenajată o zonă verde, dar domnul Pufleanu, care deține un teren amplasat (se pare) chiar pe faleză, nu ar fi putut construi pe el pentru că nu avea acces la calea publică și deschidere suficientă.
100 de metri pătraţi pe strada Traian, în Piața Ovidiu, pentru numitul Memis Onur Celik, fiu de fost consilier județean, care ar fi putut cumpăra doar în anumite condiții, pe care sigur nu le îndeplinește”, mai scrie Vergil Chiţac.

Decebal Făgădău, actualul edil al Constanţei, este urmărit penal pentru abuz în serviciu într-un dosar în care mai sunt vizați Radu Mazăre și alți funcționari din Primărie.

Copyright © 2019 AT Video Creations