Connect with us

Actualitate

Senatorul PNL Liviu Voiculescu propune discriminarea persoanelor care nu se vaccinează. Alesul spune că cei care se imuninează împotriva COVID-19 ,,îşi asumă riscuri”

Published

on

Liviu Voiculescu si Ludovic Orban rptv.ro

Senatorul PNL Liviu Voiculescu a făcut mai multe afirmaţii controversate într-o emisiune la un post de televiziune local. Acesta a spus că a propus Biroului Executiv ca persoanele care se vaccinează să aibă anumite beneficii faţă de cei care nu s-au imunizat. ,,Nu e normal ca cei care se vaccinează să-şi asume nişte riscuri făcând aceste vaccinuri şi ceilalţi să aibă aceleaşi drepturi.”, a mai declarat senatorul Liviu Voiculescu.

,,Trebuie cu toţii să înţelegem că traversăm o perioadă critică, traversăm un al treilea val al acestei epidemii. Mulţumim lui Dumnezeu, vaccinarea merge bine şi chiar astăzi am sărit de 3 milioane de doze şi trebuie încurajată vaccinarea şi trebuie… Şi am discutat şi la şedinţa Biroului Executiv de luni, trebuie cumva stimulată vaccinarea şi cei care sunt vaccinaţi să aibă anumite beneficii faţă de cei care nu s-au vaccinat. Pentru că nu este normal ca eu, sau dumneavoastră, sau alţii care s-au vaccinat, să-şi asume nişte riscuri făcând aceste vaccinuri şi ceilalţi să nu se vaccineze şi să aibă aceleaşi drepturi ca unul vaccinat. Trebuie făcută o mică diferenţiere, evident, fără restricţii ale celorlalţi sau a le afecta drepturi fundamentale.“, a declarat senatorul Liviu Voiculescu, preşedinte al PNL Olt, la o televiziune locală din judeţul Olt.

Ulterior, senatorul liberal nu a mai recunoscut că discuţia a avut loc în forul de conducere al partidului.

,,M-am referit în primul rând la accesibilitate, avem exemple, avem ţări, în primul rând Israel, unde cei vaccinaţi pot să meargă la mall-uri, pot să meargă la spectacole, pot să meargă la film… Ceva în sensul ăsta, dar nu este o discuţie aprofundată. Am fost întrebat dacă aş propune asta ca şi discuţie şi am spus că da, eventual aş iniţia o discuţie în sensul ăsta în Birou, nu că a fost discuţia, deci, e întors un pic…“, a precizat Liviu Voiculescu pentru Adevărul.

Liviu Voiculescu este senator la primul mandat. Anul trecut, a candidat şi la alegerile locale în Slatina, pe care le-a pierdut în faţa primarului PSD în funcţie.

Liviu Voiculescu este fost ofiţer de poliţie şi a fost judecat pentru aderare la un grup infracţional organizat. Presa a scris în repetate rânduri despre dosarul său şi legăturile cu clanurile din judeţul Olt. În 2020, au apărut în presă imagini cu acesta în timp ce petrecea împreună cu interlopi cunoscuţi, precum Emi Pian şi Bercea Mondial.

Copyright © 2019 AT Video Creations