Connect with us

Actualitate

Secţiile ATI, din nou blocate de numărul mare de cazuri. Beatrice Mahler, manager ,,Marius Nasta”: Valul 3 va fi mai rău, evoluția este extrem de brutală

Published

on

Duminică, la Institutul ,,Marius Nasta” din Capitală nu mai era niciun loc liber. În ultimele 3 zile, s-a înregistrat o creştere bruscă a numărului de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19, după cum a explicat managerul institutului, la Digi 24.

„La „Marius Nasta” de la prânz nu mai există niciun loc liber, toate locurile – și în secție, și în terapie intensivă – sunt pline și probabil că în această noapte va trebui să punem paturi suplimentare, dacă vor veni pacienți de acasă, pentru că nu se mai pune problema să primim din alte spitale, ci să putem manageria pacienții care ajung la spital cu forme severe, cu insuficiență respiratorie.”, a spus medicul Beatrice Mahler.

„Va fi mai rău, evoluția este extrem de brutală, numărul de cazuri este mare, lumea a obosit, într-adevăr, parcă nu înțeleg că e din nou ceva extrem de grav și serios ce vedem în spital.”, a mai explicat managerul Institutului „Marius Nasta”.

Foto: captură Digi 24

Copyright © 2019 AT Video Creations