Connect with us

Actualitate

Se schimbă modul de colectare a gunoiului în Capitală

Published

on

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat după întâlnirea cu ministrul Mediului și reprezentanții celor șase primării de sector că Bucureștiul trebuie să treacă la colectarea selectivă a deșeurilor și că va fi lansată o dezbatere publică pe acest subiect în următoarea perioadă.

Primarul general s-a declarat mulțumit că autoritățile locale din Capitală au o ,,viziune comună” despre modul în care trebuie tratate aceste deșeuri, fiind necesară colectarea selectivă.

Potrivit spuselor primarului general, Nicușor Dan, cei prezenți la întâlnire au apreciat că bucureștenii trebuie să plătească în funcție de gunoiul pe care îl aruncă.

La rândul său, ministrul mediului, Barna Tánczos, a anunțat că la nivel național se lucrează la un proiect de realizare a unor centre de depozitare a deșeurilor voluminoase.

Românii riscă să plătească cel mai scump gunoi din lume! Sute de mii de euro pe zi ne vor costa munții de deșeuri care sufocă România, pentru că reciclăm de zece ori mai puțin decât ne cere Uniunea Europeană.

Copyright © 2019 AT Video Creations