Scandal la Constanța: Meci de baschet, anulat pentru un concert de manele

Scandal la Constanța: Meci de baschet, anulat pentru un concert de manele

de F Raluca
0 comment
Scandal la Constanța

Scandal la Constanța după ce un meci de baschet din Liga Feminină care ar fi trebuit să se ţină la Sala Sporturilor din oraş s-a amânat de Crăciun, iar în locul lui s-a ţinut un spectacol de manele.

Reprezentanții Direcției Județene de Sport recunosc situaţia și susţin că ar fi ajuns la un acord comun cu membrii clubului sportiv ca meciul să fie amânat.

Întreg scandalul a ajuns la Liga Națională de Sport care a luat și câteva măsuri, printre care și suspendarea atribuțiilor de decizie pentru directorul adjunct, care a fost de acord cu organizarea evenimentului.

“Firma privată pentru organizarea concertului cu Tzancă Uraganul a fost pe 4 a 12-a. Eu imediat i-am făcut hârtie către CSM domnului Talpeş prin care i-am spus că doresc să organizez acest eveniment în data de 23.

M-am dus la dânsul la birou si mi-a zis aşa “Meciul din 23 îl mut pe data de 28 pentru că şi aşa am multe accidentate”, a precizat Emil Ionescu, director interimar Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Pe de altă parte, Andrei Talpeş, directorul CSM Constanţa, a spus că a fost informat cu privire la faptul că sala este ocupată, dar ulterior a aflat ca acolo s-a desfăşurat un spectacol de manele.

“Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret ne-a trimis o adresă prin care ne informa că în perioada 21-23 sala este ocupată. După, am aflat că a fost Tzancă Uraganul”, a spus Andrei Talpeş, director CSM Constanţa.

Citește și: POLIȚIA ROMÂNĂ – Peste 5000 de pompieri, cu peste 4000 de mijloace tehnice, au fost la datorie în sprijinul autorităților și cetățenilor, pentru gestionarea cu eficiență a situațiilor de urgență generate de manifestarea vremii neprielnice

Sursa foto: wowbiz.ro

You may also like

Lasă un comentariu

RPTV - Sursa ta de stiri de incredere.

Copyright © 2023 RPTV