Connect with us

Actualitate

Românii angajați în companii private se vor putea vaccina împotriva COVID-19 și LA LOCUL DE MUNCĂ. Florin Cîțu: Putem extinde și la familiile lor

Published

on

204 Florin Citu, rptv.ro

Prim-ministrul României a anunțat că vor exista centre de vaccinare la sediile companiilor private, care vor putea, astfel, să-și imunizeze angajații. ,,O economie puternică are nevoie de oameni sănătoși”, a motivat Florin Cîțu.

,,Companiile private vor avea posibilitatea să-și facă centre de vaccinare la sediu, să-și vaccineze angajații la sediu. Putem extinde și la familiile lor. Vom face vaccinul cât mai accesibil pentru fiecare cetățean. Dozele există, lumea trebuie să se vaccineze.

Vreau să revenim la normalitate, știu ce potențial are această economie când revenim la normalitate. Dacă am reușit în condițiile îngrozitoare de anul trecut și acum să avem performanțe economice, vă dați seama ce poate face această economie după ce vom reveni la normalitate?

Potențialul este imens și asta trebuie să ne împingă pe toți să revenim la normalitate. Ai nevoie și de oameni sănătoși pentru o economie puternică.„, a declarat, marți, prim-ministrul Florin Cîțu.

Foto: Guvernul României

Copyright © 2019 AT Video Creations