Romani Week 2022, eveniment organizat cu sprijinul europarlamentarului Romeo Franz a fost un real succes.

  Conferința Romani Week 2022, organizată în această săptămână la Bruxelles și dedicată întregii comunități europene de romi rămâne de referință, ca una dintre cele mai bune ediții.

  Europarlamentarul Romeo Franz, membru al Grupului Verzilor/Alianța Liberă Europeană a fost gazda principală a Romani Week 2022. La eveniment au participat sute de reprezentanți ai comunității rome din toată Europa. Tematica centrală a discursurilor și a dezbaterilor a fost legată de faptul că cea mai răspândită minoritate etnică, cea romă, se confruntă și astăzi cu cel mai înalt grad de discriminare. 

  Portofoliul din Parlamentul European, al lui Romeo Franz cuprinde “Delegația pentru relațiile cu Bosnia-Herțegovina și Kosovo” în calitate de președinte, dar și “Comisia pentru cultură și educație” în calitate de vicepreședinte. Astfel, aceste topicuri au generat în cadrul conferinței dezbateri aprinse, dar foarte benefice pentru incluziunea comunității rome.

  Romani Week 2022, organizată cu sprijinul europarlamentarului Romeo Franz rămâne una dintre cele mai bune ediții ale evenimentului. Adevăratul succes al conferinței însă, trebuie să se reflecte prin beneficiile aduse comunității rome.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI