Connect with us

Actualitate

Revoluția bunei guvernări în viziunea lui Mutu

Published

on

Alegerile locale din 2020 vor defini soarta orașelor pentru următorul deceniu – și poate și mai mult. Electoratul are șansa de a alege un nou început cu o administrație serioasă și vizionară care va reconecta urbeal de Europa. Este o luptă dificilă a candidaților și o bătătlie pe care doar foarte puțini vor reuși să o și câștige.

Fiecare dintre cei care aspiră la un fotoliu de primar, dar, mai cu seamă cei care vor să și-l păstreze, vin în fața alegătorilor cu noi viziuni despre ce înseamnă o administrație locală care să funcționeze în folosul comunității, o nouă revoluție, de data asta a bunei guvernări.

În ediția „Ora Primarului” de săptămâna aceasta, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu și-a prezentat viziunea pentru tot ceea ce înseamnă educație, pe următorii ️4 ani! Edilul este de părere ca nu poate lăsa de izbeliște comunitatea pe care a protejat-o pe parcursul actualuluimandat și nici nu poate lăsa sectorul în care a investit atât de mult și pentru care mai are foarte multe de oferit pe mâna unei administrații mediocre și indiferente.

Am reușit să obțin fonduri europene pentru modernizarea școlilor din sectorul nostru, în vederea asigurării performanței energetice. Cu această ocazie, am alocat și fondurile necesare dotărilor de ultimă generație, pentru toate sălile de clase ale acestor unități. Proiectul presupune: reabilitarea energetică complexă a 13 unități de învățământ, construirea a 3 grădinițe noi și 5 imobile, destinate exclusiv programelor de tip after-school„, a declarat Gabriel Mutu.

În ceea ce privește modernizarea și echiparea infrastructurii educaționale pentru învățământul profesional și tehnic, planurile edilului sunt deja conturate.

„Un alt lucru pe care ni-l propunem este construirea de creșe noi. Avem în derulare procedurile juridice legale astfel încât să putem construi 5 creșe cu capacitate de aproximativ 1100 de locuri pentru a putea acoperi nivelul de cereri. În următorii 4 ani, voi construi săli de sport și voi amenaja terenuri acoperite, echipate cu dotările necesare, în toate unitățile de învățământ în care aceste facilități sunt deficitare. Sub autoritatea Consiliului Local Sector 6, vrem să oferim tuturor copiilor din sector acces la practicarea unor sporturi individuale sau de grup, precum fotbal, handbal, volei, baschet, karate, judo, badminton, tenis de masă, tenis de câmp ,punând la dispoziția acestora atât antrenori calificați, cât și echipamentele și terenurile sau sălile de sport necesare„, a mai adăugat primarul Sectorului 6.

Copyright © 2019 AT Video Creations