Connect with us

Actualitate

Replica lui Daniel Florea la plângerea USR-PLUS

Published

on

Daniel Florea refuză să facă orice comentarii politice referitoare la plângerea făcută de USR-PLUS față de distribuția de kituri de igienă de către Primăria Sectorului 5. Edilul spune că acționează în virtutea atribuțiilor sale legale și atrage atenția tuturor celor care tratează lucrurile în mod politicianist și simplist că, dacă nu pot să fie solidari, măcar să se abțină de la obiceiul de a face rău.

Referitor la informațiile vehiculate în mass-media, conform cărora reprezentanții USR-PLUS au depus o plângere penală împotriva întregii administrații publice locale a Sectorului 5 (inclusiv a primarului Daniel Florea) încercând să-i blocheze activitatea, pe motivul că, într-o situație de criză, au fost distribuite cetățenilor pachete de urgență, conținând kituri de igienă și fructe bogate în vitamina C, facem următoarele precizări:

Primăria Sectorului 5 va continua să acorde sprijin tuturor cetățenilor, pentru a traversa cu bine perioada dificilă actuală, iar orice încercare de a opri faptele bune nu va afecta programele primăriei.

”Am distribuit, până acum, 50 000 de pachete de igienă și 75 000 de pachete cu fructe.

Vom continua, în perioada următoare, respectând toate normele de igienă, ca și până acum, să acordăm sprijin, asigurându-ne că pachetele vor ajunge în fiecare gospodărie din sector.

Toate acțiunile primăriei sunt comunicate public, transparent! Cei care încearcă să vă facă rău, făcându-mi mie plângeri penale pentru a opri această acțiune, nu au nicio șansă de reușită.

Mai mult ca oricând, e nevoie de implicare, umanitate, mobilizare! Haideți să punem umărul la treabă, pentru binele comunității.

Suntem în prima linie pentru voi! Stați acasă și noi avem grijă de voi!”, a declarat edilul Sectorului 5.

Copyright © 2019 AT Video Creations