Connect with us

Actualitate

Răzvan Burleanu, reclamat la UEFA

Published

on

Nu doar Gică Hagi ar fi fost sărit din schemă de FRF pentru tragerea la sorți a grupelor EURO 2020, ci și Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Antidoping, anunță gsp.ro.

Fostul arbitru a răbufnit duminică seara, la TV Telekom Sport, nemulțumit că pe adresa lui n-a sosit nicio invitație din partea Federației Române de Fotbal. 

„De fiecare dată când FRF a avut un eveniment, un curs, un seminar, şi au venit antrenori sau oameni din lumea fotbalului şi au solicitat ajutorul, am răspuns prezent fără nicio problemă.  

Chiar dacă Cristi Balaj l-a votat pe Lupescu când a fost preşedinte la AJF, trebuie să sprijin tot ce înseamnă sportul românesc, tot ce înseamnă România. 

(…) Intenţionat nu m-au invitat. Dacă votez un preşedinte de ţară şi iese celălalt, nu înseamnă că trebuie să părăsesc România. Nu e nici federaţia ta, nu ai construit-o tu, nu ai câştigat-o sau ai moştenit-o de la părinţii tăi. Sunt dezamăgit de modul cum ne tratează. Să fie clar, o să scriu la UEFA”, a spus Balaj, conform sursei citate. 

PRESA DIN TURCIA: „FRF A REFUZAT SĂ-L INVITE PE HAGI” 

Cotidianul turc Fanatik susține că „FRF a refuzat să-l invite pe Gheorghe Hagi din cauza conflictului pe care îl are cu legendarul fotbalist român”.

„Scandal! Hagi nu a fost invitat la tragere!”, anunță Fanatik. „Federația română l-a refuzat pe Gheorghe Hagi la show-ul pentru Euro 2020. În timp ce alte țări au avut invitați, FRF nu l-a sunat pe Hagi din cauza conflictului cu marea legendă, chiar dacă era gazda ceremoniei”.

Jurnalul de la Istanbul adaugă: „La mijloc ar fi Academia lui Hagi. Faptul că Federația nu ar fi oferit suficient sprijin școlii de fotbal a lui Hagi a declanșat probleme între cele două părți. Întrebarea este dacă Hagi și forul român ar putea ajunge la un compromis”.

Copyright © 2019 AT Video Creations