Connect with us

Actualitate

Răzvan Burleanu, reclamat la UEFA

Published

on

Nu doar Gică Hagi ar fi fost sărit din schemă de FRF pentru tragerea la sorți a grupelor EURO 2020, ci și Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Antidoping, anunță gsp.ro.

Fostul arbitru a răbufnit duminică seara, la TV Telekom Sport, nemulțumit că pe adresa lui n-a sosit nicio invitație din partea Federației Române de Fotbal. 

„De fiecare dată când FRF a avut un eveniment, un curs, un seminar, şi au venit antrenori sau oameni din lumea fotbalului şi au solicitat ajutorul, am răspuns prezent fără nicio problemă.  

Chiar dacă Cristi Balaj l-a votat pe Lupescu când a fost preşedinte la AJF, trebuie să sprijin tot ce înseamnă sportul românesc, tot ce înseamnă România. 

(…) Intenţionat nu m-au invitat. Dacă votez un preşedinte de ţară şi iese celălalt, nu înseamnă că trebuie să părăsesc România. Nu e nici federaţia ta, nu ai construit-o tu, nu ai câştigat-o sau ai moştenit-o de la părinţii tăi. Sunt dezamăgit de modul cum ne tratează. Să fie clar, o să scriu la UEFA”, a spus Balaj, conform sursei citate. 

PRESA DIN TURCIA: „FRF A REFUZAT SĂ-L INVITE PE HAGI” 

Cotidianul turc Fanatik susține că „FRF a refuzat să-l invite pe Gheorghe Hagi din cauza conflictului pe care îl are cu legendarul fotbalist român”.

„Scandal! Hagi nu a fost invitat la tragere!”, anunță Fanatik. „Federația română l-a refuzat pe Gheorghe Hagi la show-ul pentru Euro 2020. În timp ce alte țări au avut invitați, FRF nu l-a sunat pe Hagi din cauza conflictului cu marea legendă, chiar dacă era gazda ceremoniei”.

Jurnalul de la Istanbul adaugă: „La mijloc ar fi Academia lui Hagi. Faptul că Federația nu ar fi oferit suficient sprijin școlii de fotbal a lui Hagi a declanșat probleme între cele două părți. Întrebarea este dacă Hagi și forul român ar putea ajunge la un compromis”.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations