Connect with us

Actualitate

Rafila: La Ministerul Sănătăţii sunt 6 secretari de stat, dublu faţă de necesar. Unii nici nu au atribuţii. 88% dintre atribuţii le are doamna Moldovan

Published

on

Deputatul PSD Alexandru Rafila critică numărul mare de secretari de stat din Ministerul Sănătăţii. Medicul este de părere că doar trei dintre cei şase au atribuţii. Rafila a spus, într-o intervenţie la Digi 24, că se aştepta ca la nivelul acestui minister să existe o celulă de criză care să gestioneze pandemia.

,,Am văzut explicaţia domnului ministru privind modul de calcul al incidenţei cumulate. Cred că era foarte simplu pentru unul dintre cei şase secretari de stat pe care îi are, pentru că am aflat şi eu cu surprindere că Ministerul Sănătăţii are şase secretari de stat. Nu sunt mulţi, sunt de două ori mai mulţi decât necesar. Ministerul Sănătăţii a funcţionat cel mai bine când au fost doi sau trei secretari de stat. Unii nu au niciun fel de atribuţii pentru că 88% dintre atribuţii le are doamna Moldovan. Mai este colegul de la UDMR care are foarte bună experienţă în ceea ce priveşte relaţia cu Parlamentul şi domnul Baciu care se ocupă de vaccinare. Restul? Cine sunt restul? Aţi văzut, ştiţi cine sunt ceilalţi trei secretari de stat? ”, a spus Alexandru Rafila, miercuri, la Digi24.

Deputatul PSD a vorbit şi despre aşteptările pe care le avea de la conducerea Ministerului Sănătăţii.

,,Ne aflăm într-o situaţie de criză. Eu mă aşteptam ca acolo să fie o celulă de criză care să gestioneze această situaţie” , a afirmat Rafila, la Digi 24.

Foto: Facebook Alexandru Rafila

Copyright © 2019 AT Video Creations