Connect with us

Actualitate

Raed Arafat a devenit propagandistul PSD

Published

on

Secretarul de stat Raed Arafat este măciuca PSD împotriva PNL. Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se folosește de declarațiile lui Raed Arafat, pentru că Orban n-a avut curaj să-l dea afară.

„Oricât s-ar zbate PNL & ”prietenii” să vă facă să credeți altceva, privatizarea sănătății are un singur efect. Cinic și dur: cine are bani trăiește, cine n-are, moare!

De aceea, voi face tot ce îmi stă în putere pentru a opri ordonanța morții!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Raed Arafat a lansat noi acuzații violente la adresa guvernului din care încă face parte, susținând că ordonanța de urgență pe Sănătate îi va lovi crunt pe românii simpli. El a lăudat Avocatul Poporului pentru că a atacat ordonanța.

„O sa pierdem personal din domeniul public. Afectăm nivelul din domeniul public. Acest lucru nu aduce un sistem mai bun, nu va putea să înlocuiască ce facem noi. (…) O vizită la UPU s-ar putea să te coste și 10.000 de lei. În SUA ieși cu 3.000 de dolari factură la o răceală și febră”, a declarat Raed Arafat la Realitatea TV.

„Eu îmi fac treaba mai departe și o fac cât de corect pot. Avem mult de făcut, mult de construit. Îmi fac treaba până la momentul în care mi se spune că nu mai e nevoie de mine”, a mai spus Arafat, încă membru al guvernului.

”Cred că este corect ce a făcut Avocatul Poporului. Ca cetățean consider că ordonanța trebuie dezbătută, lăsată la o parte urgentă. Se dorește să intre comercianții în ea și nu e corect”, a mai spus Raed Arafat.

Copyright © 2019 AT Video Creations