Purtătorul de cuvânt al PNL ia atitudine împotriva ultrașilor: “Este inacceptabil, sabotează naționala”

Ionuț Stroe, fost ministru al Sportului, acum purtător de cuvânt PNL, a criticat comportamentul ultrașilor naționalei la meciul cu Kosovo. Stroe susține că acești fani sabotează naționala pentru propria imagine. Liberalul a făcut și el parte din galeria Universității Craiova înainte să intre în politică.

”Inacceptabil, pur și simplu inacceptabil ca naționala de fotbal și milioane de suporteri români să fie prizonierii unor astfel de comportamente ale unora din tribune, cum se întâmplă acum la meciul România – Kosovo. Nu e prima oară când deturnează sportul, fotbalul, competiția. Astfel de dispute nu au ce căuta în sport. Acei indivizi fac rău naționalei: pretind că o susțin, dar de fapt o sabotează. Pentru propria vizibilitate și atât. Riscăm să pierdem o calificare complet nedrept. E pur și simplu o prostie ce au făcut”, a scris Ionuț Stroe.

Reacția liberalului vine după ce fanii români au afișat mesajul “Kosovo e Serbia”, iar meciul a fost întrerupt zeci de minute. Nici statul român nu recunoaște existența statului Kosovo.

Articole Similare

spot_img

LASĂ UN RĂSPUNS

TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI