Connect with us

Actualitate

PSD: derapaje veninoase

Published

on

Olguța Vasilescu îl face retardat pe protestatarul Marian Moroșanu, rămas cu un defect de vorbire după ce a fost bătut crunt la Mineriada din 1990. Moroșanu, zis Ceaușescu, a îndrăznit să-i ceară lui Arafat demisia.

Lia Olguța Vasilescu îl califică drept „retardat” pe protestatarul Marian Moroșanu pentru că acesta a îndrăznit să-i ceară lui Raed Arafat, pe aeroport, să demisioneze. Moroșanu are un defect de vorbire după ce a fost bătut de mineri în iunie 1990.

„Când PNL trimite retarzii să îi rezolve treaba murdară…”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook, comentand incidentul de pe aeroportul Otopeni.

Marian Moroșanu l-a surprins pe Raed Arafat la aeroport și i-a cerut să demisioneze.

„Să vă dați demisia, domnul Arafat. Colectivul, nu uitați”, a spus protestatarul.

„Chem Poliția și nu mai urcați în avion”, a replicat nervos Arafat.

Cine este Marian Moroșanu

Marian Moroșanu este unul dintre cei mai curajoși oameni care au ieșit în stradă, în decembrie 1989, pentru a alunga dictatura comunistă. Sorin Roșca Stănescu, acum susținător al lui Dragnea, a spus ca Marian Moroșanu a fost „primul tânăr care a intrat în Comitetul Central, deschizând practic porțile clădirii pentru alungarea lui Ceaușescu”.

Moroșanu a fost activ și în timpul protestelor din Piața Universității din 1990. El a fost prins de minerii aduși de Ion Iliescu la București și a fost bătut atât de rău încât a rămas până acum cu un defect de vorbire.

Moroșanu a fost arestat după Mineriada din 13-15 iunie.

„Când am intrat în greva foamei la Jilava, mi-au arătat acuzațiile și mandatul de arestare. Încadrarea mea era la maximum 15 ani pentru subminarea economiei naționale. Pe spatele mandatului scria: ‘A nu fi lăsat liber. Reprezintă un foarte mare pericol social’. Ulterior, încadrarea a fost schimbată în infracțiune de ultraj, de distrugere și de pătrundere frauduloasă într-o instituție publică. Ulterior am fost judecat în stare de libertate și condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare”, spunea Moroșanu pentru Ziarul Ring.

Marian Moroșanu are acum vârsta de 50 de ani și este in continuare foarte activ, participând la numeroase proteste împotriva PSD.

Copyright © 2019 AT Video Creations