Connect with us

Actualitate

PSD depune moțiunea de cenzură ”România eșuată” împotriva guvernului Cîțu

Published

on

PSD va depune săptămâna viitoare moțiunea de cenzură numită ”România eșuată – recordul fantastic al guvernului Cîțu”, a anunțat luni Marcel Ciolacu, președintele PSD, într-o conferință de presă.

Ciolacu a expus motivele pentru care guvernul Cîțu ar trebui dărâmat de la putere, enunțând printre ele și unul legat de PNRR: ”Singurul scop real în PNRR a fost să încerce să dospească miliarde de euro (nota redacției – ”să dosească”?) pentru firmele de consultanță sau firmele de casă ale PNL și USR”.

Șeful PSD a acuzat guvernul Cîțu că vrea să transforme pensia în ajutor de înmormântare, că benzina ar fi ajuns la 6 lei/litru, că executivul nu a ajutat firmele românești în pandemie și că alimentele de bază ar fi devenit un lux. ”Acestea nu sunt lucruri fantastice, așa cum susține domnul Cîțu, a spus Ciolacu.

Ciolacu a spus că propunerea PSD de premier este Alexandru Rafila și a refuzat să dea detalii despre eventuale coaliții de guvernare, spunând că acestea vor fi decise dacă moțiunea are succes.

Copyright © 2019 AT Video Creations