Connect with us

Actualitate

Protest PNL: Firea minte de îngheață calorifele

Published

on

Violeta Alexandru, ministrul Muncii și liderul PNL București a intrat în război cu baroneasa de Voluntari. Liberalii au organizat astăzi un protest în fața Primăriei Capitalei față de lipsa apei calde și a căldurii în mii de blocuri.

Liberalii au preluat initiativa cetățenească de organizare a unui protest sub geamurile primarului general Gabriela Firea.

„PNL trage un semnal de alarmă cu privire la situația dramatică a termoficării din București. Abandonul total în care administrația Firea-PSD lasă bucureștenii în plină iarnă este încă o dovadă a incapacității actualei administrații de la București de a gestiona problemele Capitalei”, anunță liberalii.

„Bucureștiul este într-o situație jalnică pentru că primarului general îi pasă de concerte, de festivaluri, de orice altceva mai puțin de confortul oamenilor în apartamente. Suntem în situația în care am ajuns să strigăm disperați după civilizație în București unui om care ne minte în față, spunând că s-a ocupat de acest subiect”, a spus sefa PNL Bucuresti, Violeta Alexandru.

Firea a fost acuzată ca nu s-a interesat deloc să acceseze fonduri europene pentru refacerea rețelei de conducte. Ei au venit cu vuvuzele și cu numeroase pancarte în care o învinovățesc pe Firea de frigul din apartamente. Liberalii i-au facut cadou Gabrielei Firea un lighean.

Firea neagă public realitatea și continuă să promită că oamenii vor avea agent termic, deși sute de blocuri și spitale stau în frig. Numai anul trecut au avut loc peste 3.500 de avarii. Primărița se teme să apară în public de teama huiduielilor, cum a fost evenimentul de aprindere a luminilor de Crăciun de joi seara. Cu acea ocazie, nici iluminatul public nu a funcționat.

Copyright © 2019 AT Video Creations