Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

  Vremea se încălzește, iar temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în mai multe zone, potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru perioada 26 septembrie – 24 octombrie.

  Săptămâna 26 septembrie – 3 octombrie

  Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest va fi în general deficitar, mai ales în extremitatea de sud-est a țării.

  Săptămâna 3 – 10 octombrie

  Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

  Săptămâna 10 – 17 octombrie

  Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

  Săptămâna 17 – 24 octombrie

  Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile.

  Sursa foto: Profimedia
  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI