Connect with us

Actualitate

Profeția lui Șerban Nicolae

Published

on

PSD profețește că numărul voturilor pentru moțiunea de cenzură va fi mai mic decât numărul semnăturilor strâse de PNL. Șerban Nicolae anunță pronosticul pe care-l dă moțiunii după discuțiile cu Pro România și ALDE.

Senatorul PSD Șerban Nicolae, fost lider al grupului senatorial, a declarat miercuri că moțiunea de cenzură nu are șanse de reușită. El spune că semnatarii parlamentari de la Pro România și ALDE, cu care s-a ținut legătura constant, nu au cum să intre în „suita” lui Klaus Iohannis prin vot la moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului.

„În ceea ce îi privește pe foștii noștri colegi din PSD plecați la Pro România și foștii noștri aliați de la ALDE, eu cred că ei înțeleg votul din 2016, înțeleg obligațiile unui mandat de 4 ani și nu au cum să intre în suita lui Iohannis doar pentru a-l ajuta la alegerile prezidențiale”, susține Șerban Nicolae. Potrivit acestuia, PSD a avut o „comunicare constantă” în ultima perioadă cu parlamentarii Pro România și ALDE.

”Nu înțeleg de ce dl Iohannis insistă că votul din 26 mai trebuie să ducă la schimbarea Guvernului, în condițiile în care votul zdrobitor din 2016 nu a dus la demisia Președintelui, deși s-a implicat cât a putut de tare. Dacă am fi urmat aceeași logică, ar fi însemnat că trebuia să plece toți care nu erau în coaliția PSD-ALDE”, a mai zis Șerban Nicolae.

Șerban Nicolae a mai spus că la moțiunea de cenzură vor fi „categoric” mai puține voturi decât numărul semnăturilor și că demersul de schimbare a Guvernului a fost „un moment de umflare a mușchilor”.

Nu se pune problema unui viitor guvern PSD -ALDE – Pro România dacă trece moțiunea de cenzură, pentru că ipoteza de la care pleacă inițiatorul ideii, Victor Ponta, este greșită, a mai zis senatorul PSD.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations