Connect with us

Actualitate

Profesorii vor susţine 2,4 milioane de ore remediale. Cîmpeanu: Au fost cadre didactice care ar fi vrut să recupereze pierderile din online tot online

Published

on

Ministrul Educaţiei anunţă un număr de 2.400.000 de ore remediale, transmite roeducatia.ro, care citează postul Digi 24. Ministrul Sorin Cîmpeanu a spus că au existat cereri ale unor cadre didactice de a susţine orele remediale tot în varianta online.

,,Au fost unele semnale de cadre didactice care se gândesc să facă online orele pentru a recupera ceea ce s-a predat online, ceea ce este un nonsens. Dacă ai pierdut din cauză că s-a predat online, nu poţi să încerci să recuperezi tot prin predare online.”, a precizat ministrul, cu referire la modul în care se vor susţine orele remediale.

Ce prevede ordonanţa de urgenţă pentru orele remediale, publicată vineri în Monitorul Oficial

,,Avem raportări cu privire la numărul elevilor aflaţi în situaţie de risc cu privire la neîncheierea situaţiei şcolare pe primul semestru. Avem raportări cu privire la numărul de elevi pe fiecare şcoală care au declarat că au avut dificultăţi în derularea procesului de învăţare online. Avem, de asemenea o situaţie a celor care au corigenţe şi care evident necesită şi ei ore de pregătire remedială.

Citeşte articolul integral pe roeducatia.ro

Copyright © 2019 AT Video Creations