Connect with us

Actualitate

Primul centru mobil de vaccinare din București, în sectorul 5

Published

on

Primul Centru Mobil de Vaccinare din Capitală este disponibil, de luni, în Sectorul 5. În primele două zile ale săptămânii, acesta va fi în zona Pieţei Ferentari, iar miercuri, joi şi vineri pe platoul Academiei Militare, potrivit Primăriei Sectorului 5.

„Începând de mâine, 31 mai 2021, în Sectorul 5 va fi disponibil primul Centru Mobil de Vaccinare din Bucureşti. Acest lucru a fost realizat de Centrul Medical Dr. Furtună Dan, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5. Centrul Mobil de Vaccinare se va afla luni şi marţi în zona Pieţei Ferentari, iar miercuri, joi şi vineri pe platoul Academiei Militare. Pentru a veni în sprijinul persoanelor care îşi doresc să se vaccineze, centrul se va deplasa în majoritatea cartierelor din Sectorul 5, inclusiv în zona Rahova sau Aleea Livezilor. Caravana îşi propune să acopere tot Sectorul 5, astfel încât persoanele vârstnice sau cele care nu se pot deplasa la un centru de vaccinare, să se poată imuniza aproape de casă.”, a transmis, duminică, Primăria Sectorului 5, printr-un comunicat de presă.

Programul centrului este de luni până vineri, între orele 8:00-20:00 şi duminică între orele 8:00-18:00. Vaccinarea se va face fără o programare prealabilă, cu serul produs de Pfizer. Cei care doresc să se imunizeze pot merge doar cu buletinul la centrul mobil. Caravana va merge prin tot sectorul 5, pentru a veni în sprijinul persoanelor care vor să se vaccineze, dar nu se pot deplasa pe distanțe mai lungi.

Copyright © 2019 AT Video Creations