Connect with us

Actualitate

Primarul sectorului 5: Pseudonimul ,,Piedone”, transformat în nume, mi-a oferit șansa să mă apăr și să mă afirm totodată

Published

on

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a povestit marți, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, despre cum a dobândit poreclar tranformată în nume, despre obiceiurile alimentare și cum a reușit să slăbească mai bine de 100 de kilograme.

,,Eram asimilat cu celebrul Bud Spencer. Aveam și undeva la 218 kilograme. Acum, mai puțin cu 118 kilograme. Eram Piedone. Îi mulțumesc <<nașului meu>>, de nume, Șerban Huidu, care m-a numit astfel la <<Cronica cârcotașilor>>, apoi Camelia Stan în ziarul Libertatea. Ajunsesem cunoscut după acest nume. Fiul meu era la școală Piedonel, fiica mea, Piedonița, soția era doamna Piedone. Dar au apărut și atacurile. Am vrut să-i acționez în judecată pe cei care m-au atacat. Pseudonimul transformat în nume și în prenume mi-a oferit șansa să mă apăr și să mă afirm, totodată.”, a declarat edilul, la Kanal D.

Cristian Popescu Piedone a vorbit și despre obiceiurile alimentare din trecut și a explicat că a reușit să dea jos o parte importantă din kilogramele în plus. A ajuns la 112 kilograme.

,,După o vacanță în Corfu, unde merg de 25 de ani, la moaștele Sfântului Spiridon, am venit acasă cu 30 de kilograme în plus. Am mâncat ce se mănâncă în Grecia, luam în fiecare zi câte un kilogram jumătate, în medie. (…) Am fost invitat de un prieten, doar noi doi. Eram surmenat. A zis să mâncăm niște mici, în Regie. Ok! M-a întrebat câți mici. <<Eu vreau patru>>, mi-a zis el. <<Bine, atunci ia 100!>>. I-am spus ospătarului să aducă și salată, și cartofi prăjiți. Au ieșit toți din bucătărie, nu le venea să creadă că acea comandă e doar pentru doi inși, au crezut că a venit un grup, fiindcă ei chiar așteptau un grup de oameni. Micul ajunge la 30 de grame produsul finit. Am mâncat două kilograme și jumătate de carne! Am mai mâncat odată 22 de hamburgeri la McDonalds.”, a povestit primarul Cristian Popescu Piedone, la Kanal D.

Foto: Kanal D

Copyright © 2019 AT Video Creations