Connect with us

Actualitate

Primarul Piedone: Bunicuțele care vând câteva legume sau fructe vor avea acces GRATUIT în piețe, la tarabe

Published

on

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus ca persoanele vârstnice care comercializează cantități mici de legume sau fructe, în jurul piețelor, să nu mai fie amendate. Acestea își vor putea vinde produsele în interiorul piețelor, pe tarabe special amenajate, fără să plătească vreo taxă. Regula se aplică de marți 6 aprilie 2021.

,,Poliția Locală Sector 5 nu va mai sancționa acele bunicuțe care vând câteva legături de pătrunjel la colțul străzii sau pe străzile din apropierea piețelor din sector. Am dispus ca Administrația Străzilor să pună la dispoziția acestora 10 tarabe în fiecare piață, total gratuit. Sunt persoane care vând câteva fructe sau unul, două borcane de murături și pentru ele aceste venituri reprezintă pâine pe care o pun pe masă. Nu sunt de acord să dăm amenzi acestor persoane. Mai bine le ajutăm să supraviețuiască.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

,,Administrația Piețelor Sector 5 a amenajat o zonă de tarabe dedicată special persoanelor vârstnice care vând legume sau fructe în cantități mici, așa cum am dispus ieri, în urma ședinței pe care am avut-o cu Poliția Locală! Ne ținem de promisiune!”, a scris marți, pe Facebook, primarul sectorului 5, care a postat și câteva imagini cu tarabele sociale.

Polițiștii locali le vor informa pe aceste persoane că au posibilitatea să-și vândă produsele într-un mod civilizat, în interiorul piețelor.

Noua regulă se aplică și în cazul târgurilor cu caracter temporar de pe raza sectorului 5. Și acestea vor fi nevoite să pună la dispoziția persoanelor vârstnice, care vor să vândă cantități mici de legume sau fructe, 10 tarabe fără taxă.

Foto: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations