Connect with us

Actualitate

Primarul Florea face drum cu 4 benzi în locul căii ferate dezafectate

Published

on

Pe 24 iunie, s-a aprobat legea care permite trecerea din domeniul public al statului și administrarea CFR, în domeniul public al Municipiului București, a 7,4 km de cale ferată dezafectată, din sectorul 5.

”Legea a trecut de Senat și de Camera Deputaților, iar din momentul în care președintele va promulga legea, vom interveni pentru a curăța zona și a transforma această cale ferată dezafectată în drum cu 4 benzi, cu metrou ușor, pe mijloc.” a declarat Daniel Florea.

Oamenii ce locuiesc pe lângă respectiva șină, nu au nicio posibilitate de deplasare în acest moment. Ba mai mult, există zone întregi insalubre, pentru că terenul era în administrarea Ministerului Transporturilor, iar primăria setorului 5 nu putea interveni.

„Acolo, pe acel teren aparținând Ministerului Transporturilor, dincolo de gunoaie au mai răsărit și niște case, niște grădini. Sunt chiar niște case prin curtea cărora trec țevile de la RADET. Este un pericol extraordinar de mare pe care va trebui să-l gestionăm foarte repede, acum că avem în administrare zona.” a spus primarul sectorului 5, într-o postare pe Facebook.

Copyright © 2019 AT Video Creations