Connect with us

Actualitate

Primarul Daniel Băluţă: Clubul Colectiv funcţiona legal, avea toate avizele şi autorizaţiile cerute de lege

Published

on

Actualul primar al sectorului 4 a susţinut, la instanţă, că la momentul producerii incendiului, clubul Colectiv funcţiona legal şi avea toate avizele şi autorizaţiile cerute de lege. În octombrie 2015, Daniel Băluţă era viceprimar.

Edilul sectorului 4 a fost citat ca martor în dosar, la începutul lunii trecute. A anunţat că nu se poate prezenta, deoarece are o programare la un spital din străinătate. Audierea a fost amânată pentru săptămâna aceasta.

,,Ploaia readuce natura la viață. (…) Veți vedea plante, flori ieșite din pământ și pomi înmuguriți.”, a scris Daniel Băluţă pe Facebook, înainte să apară în faţa instanţei. Audierea sa a durat aproximativ o oră.

Edilul a mai explicat, în faţa instanţei, că după incendiu, a trimis la ISU o listă cu societăţile din sectorul 4 care nu aveau autorizaţii, dar că nu ştie să se întâmplat ceva cu aceastea. Daniel Băluţă a precizat că, în astfel de cazuri, primăria dă în judecată societăţile, pentru că nu au autorizaţie ISU, iar firmele obţin certificat de grefă că procesul nu s-a încheiat şi aşa funcţionează în continuare.

După audierea edilului sectorului 4, a venit rândul patronului firmei EMAGIC, care a susţinut din nou că ISU ştia de evenimentul care urma să fie organizat în clubul Colectiv.

Copyright © 2019 AT Video Creations