Connect with us

Actualitate

Președintele InfoCons îndeamnă la solidaritate socială!

Published

on

Președintele InfoCons Sorin Mierlea a venit cu precizări, explicații și detalii despre pandemia de Covid-19 și evoluțiile acestea în cadrul emisiunii „Cum să ne reluăm viața” moderată  de Marius Marinoff și transmisă în direct pe pagina oficială a celor de la Protejat.ro.

Emisiunea a atins puncte sensibile de pe agenda politică și, mai ales, economică internă, evidențiindu-se o creștere alarmantă a nivelul de sărăcie din România. Fenomen care a condus la multiplicarea cazurilor sociale. Context în care președintele InfoCons a făcut un apel către micile afaceri, dar în special către actorii puternici economic să îi ajute pe cetățenii defavorizați ce nu își pot permite o mască de protecție corespunzătoare.

„În aceste momente, trebuie să fim solidari unii cu alții pentru a putea depăși această pandemie. Cel mai important lucru este semnalul pe care îl putem da, acela că și ceilalți se pot implica prin lucruri mici, dar cu un impact colosal pentru cei nevoiași”, a declarat președintele InfoCons.

Totodată, Mierlea a atras atenția și asupra conformității măștilor, îndemnând la utilizarea produselor care se află în parametri normali: „Lucrurile de bază sunt așa: eticheta să fie în limba română indiferent de produsul pe care îl achiziționăm, ingredientele trebuie să fie în ordine descrescătoare,  de asemenea, trebuie să fim foarte atenți la marcajul de conformitate europeană. Totodată, trebuie să nu uităm să cerem bon fiscal în baza căruia putem face o solicitare de reclamație dacă produsul nu este corespunzător standardelor”.

Copyright © 2019 AT Video Creations