Connect with us

Actualitate

Premierul României lansează campania „Ce conține vaccinul”

Published

on

255 Florin Citu radio guerrilla rptv.ro

Premierul Florin Cîțu a lansat, joi, campania de informare pentru vaccinare, sub titlul „Ce conține vaccinul?”, care conține 11 spoturi ce vor fi difuzate în mass-media într-o campanie de informare publică, fără bani de la Guvern.

Premierul a precizat că fiecare român ar trebui să se gândească de ce îi este dor și a subliniat că întoarcerea la normalitate se poate face doar prin vaccinare.

„Această campanie are o temă pe care am promovat-o și până acum: împreună învingem pandemia. Astăzi introducem un element nou – întrebarea Ce conține vaccinul? Nu e o întrebare directă despre elemente chimice, ingrediente, ci mai mult despre ceea ce înseamnă pentru noi vaccinul și cum ne ajută să revenim la normalitate. Încercăm să aflăm de la dumneavoastră de ce vă este dor, ce vă lipsește. Revenirea la viața dinainte de pandemie este obiectivul tuturor românilor și atunci trebuie să ne vaccinăm, mai simplu de atât nu se poate. Am încredere că putem și vom învinge doar împreună”, a afirmat Florin Cîțu.

Acesta a precizat că în cadrul campaniei au fost realizate 11 spoturi care vor fi difuzate în mass-media: 3 generale care arată de ce ne e dor și alte 7 spoturi pe public țintă.

„Sunt spoturi care au fost făcute pentru a ne putea regăsi în ele fiecare dintre noi”, a adăugat premierul.

Florin Cîțu a precizat că spoturile au fost realizate fără costuri din partea Guvernului și vor fi difuzate tot fără a fi plătite fonduri, pentru că fac parte dintr-o campanie de informare de interes public.

Premierul a prezentat un clip în care spune el spune ce conține vaccinul pentru el:

„Ce conține vaccinul? Normalitate. Să pot să îmi beau cafeaua alături de prieteni aici, la interior, să nu mai depindem de mască, să putem să mergem la concerte, la plajă, fără griji, dar mai ales ă pot să-mi văd familia în siguranță”, spune Cîțu în clipul realizat într-o cafenea.

Premierul a lansat către membrii Guvernului și liderii coaliției provocarea de a realiza clipuri similare, în care să spună ce conține vaccinul pentru ei.

Copyright © 2019 AT Video Creations