Connect with us

Actualitate

Premierul anunţă restricţionarea ciculaţiei după ora 22:00. Cîţu: Nu sunt de acord cu închiderea mall-urilor. Ce spune şeful guvernului despre neînţelegerile cu Vlad Voiculescu

Published

on

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat, miercuri, că restricţia circulaţiei pe timp de noapte va fi impusă începând cu ora 22:00, iar magazinele se vor închide la 21:00. Premierul a precizat că au existat propuneri pentru restricţii mai dure şi că nu este de acord cu închiderea mall-urilor.

,,E cea ai importantă măsură (n. red. – prelungirea restricțiilor de noapte). Magazinele rămân deschise până la ora 21:00. Au fost propuneri cu mai multe restricții, nu le-am acceptat, de închidere de mall-uri în weekend. Nu mergem în direcția asta. Eu știu că există mai multe persoane care încearcă să restricționeze. Eu cred că în acest moment România se descurcă foarte bine. O să avem o lună cu mai multe doze de vaccin, 2,6 milioane, cel puțin 3,1 luna viitoare, deci campania merge foarte bine.”, a declarat prim-ministrul Florin Cîţu.

Şeful Guvernului a comentat şi neînţelegerile cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, despre care surse politice au spus că urmează să fie remaniat.

,,Nu există o diferenţă între mine şi Vlad Voiculescu pe nicio temă. Publicarea bazei de date este un lucru pe care l-a făcut Ministerul Sănătăţii. Ideea este că am fost sesizat şi orice sesizare care vine de la cetăţenii României sau de la vreo instituţie a statului trebuie să vedem cum trebuie să fie rezolvată. Nu sunt specialist, vom vedea, este sau nu vreo problemă. Din punctul meu de vedere subiectul este încheiat, transparentizarea este foarte importantă”, a precizat premierului, miercuri, la Parlament.

Şeful Guvernului a mai susţinut că a cerut să afle de ce sunt cerute vaccinuri în plus, pentru ca apoi să rămână locuri libere în centrele de vaccinare.

Copyright © 2019 AT Video Creations